Klantlogin

Hier vindt u de login mogelijkheden van onze portals en online services. Selecteer de gewenste dienst en log in met uw persoonlijke inlogcode.

Heeft u nog geen inloggegevens?
Neemt u dan contact met ons op.

Neem contact op

Banken geven mkb-bedrijven 6 maanden uitstel van aflossing

Banken geven mkb-bedrijven 6 maanden uitstel van aflossing

Mkb-ondernemingen met een krediet tot € 2,5 miljoen, die in de kern gezond zijn, krijgen zes maanden uitstel van aflossing op hun langlopende lening. Dat hebben ABN Amro, ING, Rabobank, de Volksbank en Triodos Bank besloten op 19 maart. Hoe dit precies in zijn werk gaat leest u hieronder

ABN AMRO

Zakelijk

Vanwege de impact van het coronavirus krijgen de zakelijke klanten bij de ABN AMRO met een lopend krediet tot 2,5 miljoen euro zes maanden uitstel van rente en aflossingen. In april tot en met september worden voor deze bedrijven geen betalingen voor aflossing en rente geïncasseerd. Zij kunnen deze termijnen later voldoen. Is er geen uitstel nodig, dan dient dit uiterlijk 31 maart bij de bank gemeld te worden.

Voor grootzakelijke klanten die worden bediend door C&IB en impact ondervinden van het coronavirus, wordt gekeken naar steunoplossingen op maat. Dit geldt ook voor klanten met een krediet van meer dan 2,5 miljoen euro. Mede in overleg met andere banken en de overheid wordt bekeken welke maatregelen mogelijk zijn voor zzp’ers die in de problemen komen als gevolg van het coronavirus.

Privé

Ook voor particulieren is het binnenkort mogelijk om voor 3 maanden uitstel van betaling aan te vragen voor hypotheken die lopen via ABN AMRO, Florius of MoneYou. De details en voorwaarden hiervan volgens zo spoedig mogelijk

Meer informatie treft u hier.

RABOBANK EN ING

Zakelijk

Ook bij de Rabobank en ING is het mogelijk uitstel van rente en aflossingen tot maximaal 6 maanden te krijgen. Het verschil t.o.v. de ABN AMRO is hierbij dat klanten zelf hiervoor een verzoek moeten indienen.

Privé

Indien verwacht wordt dat het door het coronavirus de hypotheek niet meer betaald kan worden dient u hiervoor zelf contact met de Rabobank of ING op te nemen om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Meer informatie is te vinden op de websites van de Rabobank en ING.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.