Klantlogin

Hier vindt u de login mogelijkheden van onze portals en online services. Selecteer de gewenste dienst en log in met uw persoonlijke inlogcode.

Heeft u nog geen inloggegevens?
Neemt u dan contact met ons op.

Neem contact op

NOW 3

NOW 3

Het kabinet verlengt de tijdelijke noodmaatregel overbrugging voor werkbehoud (NOW) per 1 oktober in 3 tijdvakken van ieder 3 maanden. In alle drie de tijdvakken komen bedrijven met een omzetdaling van ten minste 20% per tijdvak in aanmerking voor steun.

De NOW 3.3 kan vanaf nu aangevraagd worden tot en met 30 juni 2021.

NOW 3.3

  • NOW 3 geldt tot 1 juli 2021, bestaande uit 3 tijdvakken van 3 maanden te weten de NOW 3.1, NOW 3.2 en de NOW 3.3.
  • De tegemoetkoming volgens de NOW vergoedt maximaal 85% van de loonkosten bij 100% omzetverlies. Bij minder omzetverlies wordt ook de tegemoetkoming evenredig afgebouwd.
  • De nieuwe aanvraagperiode voor de NOW 3.3 vanaf 6 mei loopt tot en met 30 juni. Na uw aanvraag krijgt u op basis van het geschatte omzetverlies een voorschot van 80%. Dit wordt in drie keer, verspreid over drie maanden, uitbetaald. Het eerste voorschot ontvangt u binnen 2 tot 4 weken na uw aanvraag.
  • Vanaf 31 januari 2022 start de aanvraagperiode voor de definitieve vaststelling. De definitieve tegemoetkoming wordt op basis van het werkelijke omzetverlies vastgesteld. Heeft u te veel NOW ontvangen, dan moet u het te veel ontvangen bedrag terugbetalen.
  • Uw loonsom mag, net als bij de twee voorgaande tegemoetkomingen, met maximaal 10% dalen ten opzichte van juni 2020 zonder dat dit leidt tot een verlaging van de NOW. Bij een verdergaande daling volgt wel een vermindering.

Wilt u dat wij de aanvraag voor u indienen of wilt u ondersteuning bij het doen van de aanvraag, dan zijn wij u graag van dienst. Neem dan contact met ons op!

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Bron: RVO