Klantlogin

Hier vindt u de login mogelijkheden van onze portals en online services. Selecteer de gewenste dienst en log in met uw persoonlijke inlogcode.

Heeft u nog geen inloggegevens?
Neemt u dan contact met ons op.

Neem contact op

Vacatures

Fulltime

Medewerker controlepraktijk

WEA Zuid-West is op zoek naar een medewerker controlepraktijk. Heb jij niet alleen cijfermatig inzicht maar zie jij ook het complete plaatje van A tot Z, en kun je snel schakelen? Lees dan verder.

Wie zoeken we?

Als medewerker in de controlepraktijk liggen jouw interesses zowel in de samenstel- als controlepraktijk en ben je breed inzetbaar. Je volgt momenteel en opleiding AA of hebt deze net afgerond, en je wilt graag door als RA. Ook als je momenteel de opleiding RA volgt, je RA-diploma op zak hebt en enkele jaren werkervaring hebt ben je van harte welkom om te solliciteren.

Wat bieden we?

WEA Zuid-West staat bekend om de kleinschalige en persoonlijke aanpak. Dat zie je dan ook terug in ons team. Samenwerken is essentieel en bovendien leerzaam. Wij bieden je een salaris wat past bij je opleiding en werkervaring.

Herken jij jezelf hierin? Richt dan je CV met motivatie aan info@weazuidwest.nl of solliciteer direct via onderstaand formulier.