Klantlogin

Hier vindt u de login mogelijkheden van onze portals en online services. Selecteer de gewenste dienst en log in met uw persoonlijke inlogcode.

Heeft u nog geen inloggegevens?
Neemt u dan contact met ons op.

Neem contact op

Actueel

Nieuws | Geplaatst op 3 juni 2022

3 Functies van NMBRS die je absoluut wilt gebruiken!

Als accountants en advieskantoor streven we naar de beste dienstverlening voor onze klanten. Ook de tools die we hiervoor inzetten spelen daarbij een belangrijke rol. NMBRS is vooruitstrevend en heeft als doel het efficiënter en eenvoudiger maken van HR- en payroll processen. NMBRS is door de vooruitstrevendheid en doorontwikkeling van functionaliteiten voor ons op dit moment de beste optie. Daarom kiezen wij bij WEA Zuid-West voor NMBRS

1. Digitaal personeel dossier

In het digitale personeelsdossier kun je al je personeel gerelateerde documenten bewaren. Voorbeelden hiervan zijn de arbeidsovereenkomst, legitimatie, diploma’s en verslagen van beoordelingsgesprekken.

Omdat NMBRS een cloudoplossing is, heb je al je personeelsgegevens én documenten altijd tot je beschikking. Die toegang deel je gelijk ook met onze Salaris- en HR-afdeling. Bepaalde documenten en gegevens zijn noodzakelijk voor de salarisadministratie, maar het op deze manier delen van gegevens maakt ook de lijntjes korter als er vragen zijn over een medewerker. Het zorgt ervoor dat we alle gegevens van de medewerker direct bij de hand hebben en jouw vragen sneller en efficiënter kunnen beantwoorden.

2. Login voor de medewerker

Daarnaast kun je ook je medewerkers toegang geven tot hun dossier. Hierbij bepaal jij als werkgever welke informatie ze wel en juist niet mogen zien. Een bijkomend voordeel is dat je de loonstroken en jaaropgaves niet – meer – per post of e-mail hoeft te verzenden. Ze zijn te vinden in de portal, waar ze altijd te downloaden zijn.

3. Digitaal ondertekenen

Voordat een medewerker de eerste werkdag heeft, leg je de afspraken vast in een arbeidsovereenkomst. Deze arbeidsovereenkomst moet worden getekend door zowel de medewerker als de werkgever. Dit document kun je via NMBRS digitaal laten ondertekenen.

Zodra de arbeidsovereenkomst door beide partijen is getekend, wordt de arbeidsovereenkomst automatisch in het personeelsdossier opgeslagen. Zo heb je altijd toegang tot dit document, kunnen wij deze ook meteen inzien en kan je de getekende arbeidsovereenkomst ook beschikbaar stellen voor je medewerker.

Mogelijkheden

Natuurlijk kent NMBRS nog veel meer mogelijkheden die waardevol voor jou en je medewerkers kunnen zijn. Het pakket is continu in ontwikkeling waardoor we al uitkijken naar nieuwe mogelijkheden.

Wil jij het maximale halen uit je HR-administratie en je processen zo efficiënt mogelijk inrichten? Neem dan contact op met één van onze loonadviseurs, zij kunnen je er alles over vertellen!