Klantlogin

Hier vindt u de login mogelijkheden van onze portals en online services. Selecteer de gewenste dienst en log in met uw persoonlijke inlogcode.

Heeft u nog geen inloggegevens?
Neemt u dan contact met ons op.

Neem contact op

Over WEA

Over WEA

WEA Groep

WEA is al meer dan 100 jaar (sinds 1917) een begrip in West Nederland op het gebied van accountancy en belastingadvies. WEA is een organisatie van registeraccountants, belastingadviseurs, waarderingsdeskundigen en loonadviseurs. Bij WEA werken ongeveer 400 mensen verspreid over in totaal 18 vestigingen. Van oorsprong voornamelijk in westelijk Nederland, maar ook uitstrekkend tot in Gelderland en Noord-Holland. Op basis van omzet behoort WEA bij de top 20 accountantskantoren van Nederland. In 2017 vierde WEA haar 100-jarig bestaan.

WEA Zuid-West

WEA Zuid-West is een organisatie met ervaren en gemotiveerde specialisten. We streven ernaar om ondernemers te helpen om in financiële topconditie te komen en te blijven. Het verloop van medewerkers is laag en daar zijn we trots op! Wij vinden een professionele en persoonlijke aanpak belangrijk. Wilt u kennis maken met één van onze adviseurs of specialisten?

Maak dan een afspraak bij onze vestiging in Goes (0113 25 63 00) of Zierikzee (0111 45 37 00) of neem contact met ons op via het contactformulier.