Klantlogin

Hier vindt u de login mogelijkheden van onze portals en online services. Selecteer de gewenste dienst en log in met uw persoonlijke inlogcode.

Heeft u nog geen inloggegevens?
Neemt u dan contact met ons op.

Neem contact op

Bedrijfsbeëindiging

Bedrijfsbeëindiging

U heeft een bedrijf en bent voornemend om uw bedrijf te beëindigen. Dan is er natuurlijk niemand die u tegenhoudt, maar wat gaat er met uw bedrijf gebeuren? Wordt het bedrijf verkocht aan een andere onderneming of is er bedrijfsopvolging? Welke situatie zich ook aandient, wij kunnen u hierin adviseren.

Geen overnamekandidaat

Wat als u geen overnamekandidaat hebt kunnen vinden? U wilt stoppen en dus de bedrijfsactiviteiten beëindigen? Net als bij een bedrijfsopvolging geldt ook bij een bedrijfsbeëindiging dat u tijdig moet nadenken over de toekomst van het bedrijf en uw eigen financiële toekomst.

De gevolgen van bedrijfsbeëindiging

Een bedrijfsbeëindiging kent fiscale consequenties, voor uw zakelijke maar ook voor uw privé situatie. Indien u werknemers in dienst heeft, zult u de staking van uw bedrijf moeten communiceren met uw werknemers en met het UWV in gesprek moeten gaan. Daarnaast moet uw bedrijf uitgeschreven worden bij de Kamer van Koophandel en dient u uw bedrijfsbeëindiging te melden bij de fiscus. Dit zijn enkele voorbeelden van de gevolgen die bedrijfsbeëindiging met zich mee brengt.

Bent u voornemens om uw bedrijf te beëindigen?

Onze specialisten adviseren en begeleiding u bij de beëindiging van uw bedrijf.