Klantlogin

Hier vindt u de login mogelijkheden van onze portals en online services. Selecteer de gewenste dienst en log in met uw persoonlijke inlogcode.

Heeft u nog geen inloggegevens?
Neemt u dan contact met ons op.

Neem contact op

Bedrijfsopvolging

Bedrijfsopvolging

Overweegt u om uw bedrijf te verkopen? Dan wilt u zaken graag goed geregeld zien. Bij de verkoop van uw bedrijf gaat u als ondernemer namelijk niet over één nacht ijs en dat begrijpen wij. Het is van belang dat u bij bedrijfsopvolging tijdig nadenkt over een eventuele verkoop en hoe die verkoop eruit zou moeten zien.

Tijd voor bedrijfsopvolging

Heeft u een opvolger voor uw bedrijf of draagt u het bedrijf over in familieverband? Bij een bedrijfsopvolging komen er fiscale aspecten om de hoek kijken waar u wellicht nog nooit mee te maken heeft gehad. Wij begrijpen dat het verkopen van een bedrijf niet tot uw dagelijkse bezigheden behoort. Door alle financiële en fiscale aspecten is het helemaal niet gek als u door de bomen het bos niet meer ziet. Onze adviseurs begeleiden en adviseren u bij bedrijfsopvolging. Zo weet u van tevoren wat de fiscale en financiële consequenties voor uw onderneming en voor u persoonlijke situatie zijn.

Wilt u uw bedrijf niet verkopen maar wilt u uw bedrijf beëindigen? WEA staat voor u klaar met raad en advies.