Klantlogin

Hier vindt u de login mogelijkheden van onze portals en online services. Selecteer de gewenste dienst en log in met uw persoonlijke inlogcode.

Heeft u nog geen inloggegevens?
Neemt u dan contact met ons op.

Neem contact op

Personeel

Personeel

Wanneer u de werkzaamheden in uw onderneming niet meer alleen kunt, gaat u op zoek naar personeel. Dan is het allereerst belangrijk dat dit mensen zijn die bij u passen en de kennis en kunde hebben die u zoekt. Zij vertegenwoordigen tenslotte uw onderneming. Bij het “hebben van personeel” komt voor u als ondernemer ook een extra administratielast kijken. WEA Zuid-West kan u hierin ontzorgen. Wij kunnen de salarisadministratie volledig uit handen nemen en u adviseren over het arbeidsrecht, van loonbelasting tot verlof.

Wet- en regelgeving

Onze specialisten weten wat er speelt. Loonverwerking heeft te maken met vele wetten en regels welke continu aan verandering onderhevig zijn. De personeelsadministratie moet meebewegen. WEA Zuid-West heeft de kennis die u zoekt, of het nu gaat over het opstellen van (secundaire) arbeidsvoorwaarden, het uitzoeken van verlofregelingen of het regelen van de pensioenopbouw voor uw medewerkers.

Digitaal toegankelijk

In de huidige samenleving vinden vrijwel alle processen online plaats. WEA Zuid-West biedt een online portal zodat u altijd toegang heeft tot de personeelszaken. Zo heeft u direct inzicht in de verzuimregistratie of loonstroken. Daarnaast kunnen wij ervoor zorgen dat ook uw medewerkers de loonstroken online kunnen bekijken.

Heeft u vragen over de personeelsadministratie, dan kunt u direct terecht bij één van onze HR-specialisten.

Meer informatie over: