Klantlogin

Hier vindt u de login mogelijkheden van onze portals en online services. Selecteer de gewenste dienst en log in met uw persoonlijke inlogcode.

Heeft u nog geen inloggegevens?
Neemt u dan contact met ons op.

Neem contact op

Actueel

Pensioen: Startleeftijd naar 18 jaar. Wat betekent dit?

Per 1 januari 2024 gaan medewerkers vanaf 18 jaar deelnemen aan de pensioenregelingen in plaats van 21 jaar. Dit komt door de Wet Toekomst Pensioenen welke per 1 juli 2023 in werking is getreden.

Lees verder

Opname 10% pensioen opnieuw uitgesteld

Opname 10% pensioen opnieuw uitgesteld

De mogelijkheid voor werknemers om 10% van hun pensioen ineens op te nemen, wordt opnieuw uitgesteld. Minister Schouten heeft laten weten dat de ingangsdatum op zijn vroegst 1 januari 2025 wordt.

Lees verder

Kom in actie bij betalingsachterstand coronabelastingschulden

De Belastingdienst zond de afgelopen tijd weer brieven aan ongeveer 30.000 ondernemers met een betalingsachterstand op hun coronabelastingschulden. Heeft u zo’n brief ontvangen, zorg dan dat u snel in actie komt!

Lees verder

De werkkostenregeling: benut uw vrije ruimte optimaal

Het einde van 2023 is in zicht. De tijd van het jaar waar je spreekwoordelijk de balans op kunt maken over 2023. De tijd van het jaar waar je als werkgever nadenkt over het wel of niet geven van een presentje bij de feestdagen, (nog) een personeelsfeestje of borrel. Of wil je de medewerkers extra belonen voor hun inzet van dit jaar in de vorm van een gratificatie?

Lees verder

Mag een werknemer worden ontslagen tijdens de proeftijd?

De proeftijd heeft als doel om voor zowel de werkgever als voor de werknemer te kijken of het klikt tussen beide partijen en de werkzaamheden die worden verricht. Tijdens de proeftijd gelden er bijzondere regels rondom het ontslag van de werknemer.

Lees verder

De Arbeidstijdenwet, waar dient u als werkgever op te letten?

De werkgever is verantwoordelijk voor de naleving van de Arbeidstijdenwet. Als de werkgever niet conform de regels uit de Arbeidstijdenwet werkt, dan riskeert de werkgever een boete.

Lees verder

Eindejaarstips 2023

Eindejaarstips 2023

Het einde van 2023 is in zicht. Zoals elk jaar hebben wij voor u een aantal eindejaarstips geselecteerd.

Lees verder

Aanpassing minimumloon 2024

Aanpassing minimumloon 2024

Per jaar wordt het wettelijk minimumloon twee keer geïndexeerd, namelijk per 1 januari en per 1 juli. Inmiddels is bekendgemaakt dat het wettelijk minimumloon op 1 januari 2024 omhooggaat met 3,75%. Per 1 januari 2024 bedraagt het wettelijk bruto minimumuurloon voor werknemers van 21 jaar en ouder € 13,27 per uur. Naast de verhoging vindt per 1 januari 2024 de introductie plaats van het wettelijk…

Lees verder

Een doelgroepenverklaring, bent u er bekend mee?

De doelgroepenverklaring is in het leven geroepen voor werknemers die een kwetsbare positie hebben op de arbeidsmarkt. Denk hierbij aan oudere werknemers (56 jaar en ouder), werknemers uit de doelgroep van de banenafspraak en scholingsbelemmerden of bijvoorbeeld werknemers die kampen met een arbeidsbeperking en/of niet herplaatst worden. Werknemers die binnen deze groep vallen kunnen een doelgroepenverklaring aanvragen.

Lees verder

Cybersubsidie voor kleine bedrijven

Cybersubsidie voor kleine bedrijven

Het Digital Trust Center, DTC, introduceert een subsidieregeling voor micro- en kleine ondernemingen 'Mijn Cyberweerbare Zaak'. Deze subsidie is bedoeld voor de kosten van de aanschaf en implementatie van één of meer cruciale cyberweerbaarheidsmaatregelen.

Lees verder