Klantlogin

Hier vindt u de login mogelijkheden van onze portals en online services. Selecteer de gewenste dienst en log in met uw persoonlijke inlogcode.

Heeft u nog geen inloggegevens?
Neemt u dan contact met ons op.

Neem contact op

Actueel

Tweede Kamer neemt wetsvoorstel lenen bij eigen bv aan

De Tweede Kamer heeft het wetsvoorstel ‘Excessief lenen bij eigen vennootschap’, ook wel dga-taks genoemd, aangenomen. Dit wetsvoorstel wil bij leningen van meer dan € 700.000 bij de eigen bv, het bedrag boven die € 700.000 belasten in box 2.

Lees verder

Arbo, verzuimverzekering en RI&E geldverspilling of toch niet?

Heb jij al een arbodienst, verzuimverzekering en RI&E geregeld? En als je deze geregeld hebt, is deze dan nog volledig up-to-date? Of is dit toch nog niet geregeld? Wij nemen je graag mee in deze onderwerpen.

Lees verder

Verhuur woning ook bij zelfbewoning belast?

Als u uw woning tijdelijk verhuurt, bijvoorbeeld tijdens vakantie, zijn de huurinkomsten belast. Maar wat nu als u de woning deels tijdelijk verhuurt en zelf in het andere deel blijft wonen. Maakt dat nog verschil.

Lees verder

Digitaliseringssubisdie voor kleine(re) ondernemers

Kleine(re) ondernemers hebben nog tot en met 30 november 2022 17.00 uur de mogelijkheid om een subsidie aan te vragen om te digitaliseren. Met deze subsidie kunnen zij advies inwinnen en technologie aanschaffen om te digitaliseren.

Lees verder

Invorderingsrente per 1 juli naar 1%

De invorderingsrente is per 1 juli verhoogd van 0,01 naar 1%. Vanaf 1 januari 2023 wordt de invorderingsrente in stappen verder verhoogd naar uiteindelijk 4%.

Lees verder

Subsidieregeling praktijkleren 2021-2022

Vanaf heden kunnen we weer, evenals voorgaande jaren, de Subsidie Praktijkleren aanvragen. De subsidie Praktijkleren is een tegemoetkoming voor de kosten die een werkgever maakt voor de begeleiding van een leerling, deelnemer of student. Ook is de subsidie een tegemoetkoming in de loon- of begeleidingskosten van een promovendus of technologisch ontwerper in opleiding (toio).

Lees verder

Niet alleen groeien, maar vooral kwaliteit bewaken en blijven optimaliseren

Ze houden zich onder andere bezig met de schoonmaak van kantoren, recreatieobjecten en woonhuizen. Daarnaast hebben ze een eigen wasserij, waarmee ze zakelijke en particuliere klanten voorzien van schoon en gestreken wasgoed. Met zo’n 85 medewerkers streven ze naar de beste kwaliteit en is Weekra de afgelopen jaren een totaalaanbieder in de schoonmaakbranche geworden. Jean-Paul van der Weele begon in 2012 bij Weekra als medewerker,…

Lees verder

Nieuwe bedragen jeugd-LIV bekend

Een werkgever met jonge werknemers heeft ook in 2022 mogelijk recht op jeugd-lage-inkomensvoordeel (jeugd-LIV). De uurloonbandbreedtes voor 2022 zijn onlangs bekendgemaakt.

Lees verder

Subsidie extra loondoorbetaling langdurig zieke zorgwerknemers

Werkgevers in de zorg kunnen subsidie krijgen als ze zieke werknemers langer dan twee jaar loon willen blijven doorbetalen. Het doel van deze regeling is om zorgwerknemers die door corona ziek zijn geworden te behouden voor de zorg.

Lees verder

Extra subsidie voor verminderen CO2 en hernieuwbare energie

Er komt € 13 miljard subsidie beschikbaar voor projecten die de CO2-uitstoot verminderen en voor projecten inzake hernieuwbare energie. Via de Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie en Klimaattransitie (SDE++) kan de subsidie worden aangevraagd bij de Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland (rvo.nl).

Lees verder