Klantlogin

Hier vindt u de login mogelijkheden van onze portals en online services. Selecteer de gewenste dienst en log in met uw persoonlijke inlogcode.

Heeft u nog geen inloggegevens?
Neemt u dan contact met ons op.

Neem contact op

Accountancy MKB

Accountancy MKB

Binnen ons accountantskantoor staat innovatie voorop. We maken gebruik van online tools om zo effectief en efficiënt mogelijk te werken. Ons team bestaat uit ervaren accounts, die periodiek worden bijgeschoold waardoor hun kennis van de wet- en regelgeving up-to-date blijft. Zij dragen de kennis over aan de volgende generatie, zodat ook kennis en kwaliteit gewaarborgd blijven. WEA Zuid-West is er voor de MKB’er, de agrosector en de particulier.

Optimaal inzicht

Uw financiële behoeften staan bij ons centraal. Wij kijken samen naar de inrichting van uw administratie en er wordt in overleg bepaald welke rapportages u wilt ontvangen, en met welke frequentie. Dit zorgt voor een optimaal inzicht in uw financiële situatie.

Meer dan cijfers

Wij stellen uw jaarcijfers op, maar we denken liever vooruit. We voorzien u graag van maand- of kwartaalcijfers zodat u beschikt over actuele cijfers die u kunt gebruiken als stuurinformatie. Actuele cijfers betekent ook snel schakelen met financiers. Naast het samenstellen van de jaarrekening verzorgen wij ook de belastingaangiften (IB/VPB).