Klantlogin

Hier vindt u de login mogelijkheden van onze portals en online services. Selecteer de gewenste dienst en log in met uw persoonlijke inlogcode.

Heeft u nog geen inloggegevens?
Neemt u dan contact met ons op.

Neem contact op

Huwelijkse voorwaarden

Huwelijkse voorwaarden

Wie gaat trouwen krijgt naast de feestelijkheden ook te maken met wet- en regelgeving aangaande het aanwezige vermogen, rechten en aandelen. Het is belangrijk dat u zich van te voren goed laat informeren over de gevolgen voor uw bedrijf en uw financiële situatie wanneer u gaat trouwen.

Gemeenschap van goederen of huwelijkse voorwaarden

Onze adviseurs informeren u over de gevolgen en de aspecten die u vooraf overeen kunt komen met uw partner. U kunt ervoor kiezen om te trouwen in gemeenschap van goederen, maar als u dat niet wilt maakt u vooraf afspraken. Deze afspraken worden vastgelegd in de huwelijkse voorwaarden. In de huwelijkse voorwaarden geeft u bijvoorbeeld aan hoe het vermogen wordt verdeeld.

Enkele veelvoorkomende vragen over huwelijkse voorwaarden:

  • Waar heeft mijn partner recht op als wij uit elkaar gaan?
  • Hoe kun je huwelijkse voorwaarden opstellen terwijl je al getrouwd bent?
  • Hoe schakel je van gemeenschap van goederen naar huwelijkse voorwaarden?

Door onze jarenlange praktijkervaring weten de adviseurs van WEA Zuid-West de antwoorden op al deze vragen. Hoe u hier mee om kunt gaan en wat u vooraf kunt regelen. Wij voorzien u van advies en begeleiding zodat u goed voorbereid aan uw huwelijk begint, en uw zaken goed op orde heeft voor de toekomst. Wilt u zich laten informeren over huwelijkse voorwaarden? Neem contact op met één van onze adviseurs.