Klantlogin

Hier vindt u de login mogelijkheden van onze portals en online services. Selecteer de gewenste dienst en log in met uw persoonlijke inlogcode.

Heeft u nog geen inloggegevens?
Neemt u dan contact met ons op.

Neem contact op

Joost van WEA

Joost van WEA

Joost is een unieke methode waarmee we ontzettend snel cijfers kunnen presenteren, maar vooral vooruitkijken. We creëren inzicht in de opbouw en het verloop van de cijfers. Zo kunnen we u actief voorzien van stuurinformatie. Met deze methodiek analyseren we de data van onze cliënt.

Analyseren van data

De data van onze cliënten verzamelen wij onder andere uit de tools waarin de administratie wordt gevoerd. Door het verzamelen van data creëren we inzicht in een onderneming. Wij voorzien onze klanten van actuele financiële cijfers en stuurinformatie. Door inzicht te krijgen in de opbouw, en het verloop van de cijfers hebt u als ondernemer stuurinformatie in handen.

Wij beschikken over een eigen database waarin wij de financiële alsook de technische cijfers van uw onderneming in op (kunnen) nemen. Hierdoor zijn de verhoudingen tussen de financiële en de technische resultaten weergegeven. Ook is het mogelijk om uw onderneming te vergelijken met een vergelijkbare onderneming. Op deze manier kunnen wij u nog beter adviseren in de stappen die u als ondernemer moet maken om klaar te zijn voor de toekomst

De accountant en data analytics

Wat u als ondernemer nodig hebt zijn professionals in Finance en Accounting. Wij hebben de vaardigheden om u inzicht te geven in data die verborgen zit in de transactiedatabases. Door financiële en operationele cijfers  te combineren creëren we inzicht in uw onderneming. Wij kijken aan de hand van deze data mee wat de kritische resultaat factoren zijn en maken daar, samen met u als ondernemer, toekomstgerichte informatie van. Samen maken we een dataset waarin deze toekomstgerichte uitgangspunten vergeleken worden met hetgeen dat gerealiseerd wordt. Hiermee krijgt u als ondernemer meer inzicht in uw business.

Inzichten voor u als klant

Als gebruiker van Joost kunt u op elk gewenst moment het dashboard raadplegen en uw financiële situatie inzien. Hier worden de actuele cijfers getoond in grafieken zoals, de bankstand, de omzet en personeelskosten. In Joost wordt er een kastroomoverzicht getoond waarin de geldstromen binnen uw onderneming weergegeven worden, zo kunt u de liquiditeit van de onderneming inzien. Naast dit overzicht biedt Joost ook een overzicht per maand van de balans en winst- en verliesrekening.

Meer weten?

Bent u in staat om beslissingen te nemen op basis van de data die aanwezig is in de organisatie? Onze specialisten weten wat hiervoor nodig is. Wij helpen u graag bij het opzetten van de analyses. In deze video vertellen wij u meer over het efficiënt voeren van uw administratie. Bent u enthousiast over onze manier van werken? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.