Klantlogin

Hier vindt u de login mogelijkheden van onze portals en online services. Selecteer de gewenste dienst en log in met uw persoonlijke inlogcode.

Heeft u nog geen inloggegevens?
Neemt u dan contact met ons op.

Neem contact op

Joost van WEA

Joost van WEA

Innovatie is kenmerkend voor ons kantoor. Dit bewijzen we onze klanten met ons financiële product Joost. Joost is een unieke methode waarmee we niet alleen ontzettend snel cijfers kunnen presenteren, maar vooral vooruitkijken en u actief kunnen voorzien van stuurinformatie. Met deze methodiek lopen we voor in de verwerking van data.

Inzicht in uw financiële administratie

Met Joost heeft u via het online klantportal 24/7 inzicht in uw cijfers. Zo kijken we niet alleen naar uw huidige cijfers, maar vooral naar de toekomstige prestaties van uw onderneming. De financiële data over voorgaande boekjaren wordt aangewend als input voor een unieke, zelf ontworpen prognose. Het resultaat is dat Joost in staat is om de jaarrekening van het volgende jaar te presenteren. Dit noemen we dan ook de Volgend jaarrekening. Financiële verrassingen behoren tot het verleden en financiële risico’s worden beperkt tot een minimum.

Tussentijdse cijfers

Door gebruik te maken van een eigen portal kunnen wij u op elk gewenst moment de huidige financiële status van uw onderneming presenteren. In de portal worden actuele cijfers gepresenteerd, maar ook de verwachtingen voor de komende 12 maanden. Dit zowel voor de exploitatie als de liquiditeit. Op deze manier kunt u vooruitkijken en kunnen wij aangeven waar de aandachtspunten liggen voor uw onderneming.

Daarnaast beschikken wij over een eigen database waarin wij de financiële alsook de technische cijfers van uw onderneming in op (kunnen) nemen. Hierdoor is het mogelijk om inzicht te geven in de verhoudingen tussen de financiële en de technische resultaten. Ook is het mogelijk om uw onderneming te vergelijken met een vergelijkbare onderneming. Op deze manier kunnen wij u nog beter adviseren in de stappen die u als ondernemer moet maken om klaar te zijn voor de toekomst.

Analyses

Op basis van onze analyses weet u precies hoe u er voor staat en bent u in het bezit van een prognose van de toekomst. Het mooie hieraan is, dat u hier helemaal niets voor hoeft te doen. Hierdoor heeft u meer tijd  om bezig te zijn wat er voor u écht toe doet, bezig zijn met ondernemen!

Meer weten?

Joost is een unieke methode waarmee we niet alleen ontzettend snel cijfers kunnen presenteren, maar vooral vooruitkijken en u actief kunnen voorzien van stuurinformatie. U wilt toch ook profiteren van maximaal inzicht en stuurinformatie? We vertellen u er alles over in een persoonlijk gesprek. U kunt contact opnemen via de gegevens op onze contactpagina of u vraagt direct een offerte aan.

Offerte aanvragen