Klantlogin

Hier vindt u de login mogelijkheden van onze portals en online services. Selecteer de gewenste dienst en log in met uw persoonlijke inlogcode.

Heeft u nog geen inloggegevens?
Neemt u dan contact met ons op.

Neem contact op

Actueel

Nieuws | Geplaatst op 14 september 2023

Vergeet u wel eens de loonaangifte op tijd te betalen? Daar hoeft u zich geen zorgen meer over te maken met het gebruik van NMBRS Pay.

Wat is NMBRS Pay?

NMBRS Pay is een applicatie die betalingen vanuit NRMBS direct klaarzet bij ABN AMRO, Rabobank, ING of Bunq met één druk op de knop of iedere maand volledig automatisch. Hiermee voorkomt u een te late of foutieve betaling en hoeft u geen gebruik meer te maken van een SEPA-bestand.

Hoe werkt NMBRS Pay?

Nadat de koppeling gelegd is, kunt u voor zowel de salarisbetaling als de betaling van de loonheffingen de instellingen personaliseren. Zo kunt u er voor kiezen om de betaling zelf naar de bank te verzenden of om dit op een vaste datum in de maand te doen.

De service houdt er zelfs rekening mee of de gekozen datum een werkdag is. Indien het geen werkdag betreft kunt u zelf aangeven of het op de voorgaande of volgende werkdag verzonden wordt. Nadat de betaling naar uw bank is verzonden hoeft u deze enkel nog te accorderen in uw bank portaal.

De functionaliteit van de automatische betalingen is mogelijk voor bedrijven met een maand-verloning. Werkgevers die de vierweken-verloning hanteren kunnen ook gebruik maken van NMBRS Pay, maar dienen deze handmatig door te zetten naar de bank.

Binnen uw eigen NMBRS omgeving ziet u dus in één oogopslag wat de status is van de betalingen.

Hoe sluit u een abonnement af?

Het abonnement sluit u zelf af met NMBRS via uw eigen omgeving. NMBRS Pay vindt u na het inloggen door middel van de iconen aan de linkerkant van het scherm. U klikt vervolgens op ‘Marketplace’.

Wanneer u het abonnement heeft afgesloten, dient u een koppeling te leggen met uw bank. Dit kan middels een aantal stappen en verschilt per bank qua handelingen. Wij helpen u hierbij uiteraard graag.

Kosten

De kosten bedragen € 5,00 per maand per bedrijf en het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Heeft u nog vragen over het afsluiten van een abonnement bij NMBRS Pay? Neem contact op met Simone Heugen van de loonafdeling. Zij is telefonisch te bereiken of via lonen@weazuidwest.nl.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Bron: NMBRS